Gustare studenteasca

Se curata cartofii de coaja si se taie in cuburi mici, la fel se procedeaza cu carnea care a fost fripta sau fiarta mai inainte. Se pun sa se caleasca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi mari fierti in coaja
  • 200 g carne macra
  • 1 ceapa mare
  • 1 ceasca de ulei
  • usturoi
  • sare
  • boia dulce
  • piper macinat
  • 4 oua

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja si se taie in cuburi mici, la fel se procedeaza cu carnea care a fost fripta sau fiarta mai inainte. Se pun sa se caleasca impreuna cu o ceapa tocata marunt si o ceasca mica de ulei. Se lasa la foc mic pana cand cartofii se rumenesc usor. Apoi se adauga usturoiul pisat, sarea si piperul. Se coloreaza amestecul cu boia de ardei si se mai lasa acoperit cateva minute. Se bat ouale, se rastoarna peste amestec, se lasa sa se inchege ouale si se trage cratita de pe foc.
Se serveste imediat, asezata pe un platou si taiata felii groase. Gustarea se asorteaza cu rosii intregi, castravete verde si ardei gras.

Alte retete simple recomandate

Dovlecei umpluti

Musaca de vinete

Iahnie de fasole

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori