Se curata cartofii de coaja si se taie in cuburi mici, la fel se procedeaza cu carnea care a fost fripta sau fiarta mai inainte. Se pun sa se caleasca
Se curata cartofii de coaja si se taie in cuburi mici, la fel se procedeaza cu carnea care a fost fripta sau fiarta mai inainte. Se pun sa se caleasca impreuna cu o ceapa tocata marunt si o ceasca mica de ulei. Se lasa la foc mic pana cand cartofii se rumenesc usor. Apoi se adauga usturoiul pisat, sarea si piperul. Se coloreaza amestecul cu boia de ardei si se mai lasa acoperit cateva minute. Se bat ouale, se rastoarna peste amestec, se lasa sa se inchege ouale si se trage cratita de pe foc.
Se serveste imediat, asezata pe un platou si taiata felii groase. Gustarea se asorteaza cu rosii intregi, castravete verde si ardei gras.
Alte retete simple recomandate
Dovlecei umpluti
Musaca de vinete
Iahnie de fasole
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii