Se incinge cuptorul la 200* C. Se condimenteaza organele de miel taiate marunt cu sare, piper si cimbru, se umple prapurul cu aceasta compozitie si se
Se incinge cuptorul la 200* C. Se condimenteaza organele de miel taiate marunt cu sare, piper si cimbru, se umple prapurul cu aceasta compozitie si se coase bine. Se inteapa din loc in loc cu furculita, se inveleste in folie de aluminiu si se da la cuptor 1 ora. (Haggis este o mancare specific scotiana foarte asemanatoare drobului romanesc. In general acesta se fierbe, dar cel pregatit la cuptor e mai gustos pentru ca ingredientele raman suculente).
Se serveste cu cartofi copti.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii