Haggis

Se incinge cuptorul la 200* C. Se condimenteaza organele de miel taiate marunt cu sare, piper si cimbru, se umple prapurul cu aceasta compozitie si se

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 gr. organe de miel taiate marunt
  • un prapur de miel
  • 50 gr. cimbru
  • 10 gr. amestec de condimente pentru miel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 200* C. Se condimenteaza organele de miel taiate marunt cu sare, piper si cimbru, se umple prapurul cu aceasta compozitie si se coase bine. Se inteapa din loc in loc cu furculita, se inveleste in folie de aluminiu si se da la cuptor 1 ora. (Haggis este o mancare specific scotiana foarte asemanatoare drobului romanesc. In general acesta se fierbe, dar cel pregatit la cuptor e mai gustos pentru ca ingredientele raman suculente).
Se serveste cu cartofi copti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc