Hamburger

• taiati carnea cuburi si tocati-o folosind masina de tocat a robotului multifunctional Ankarsrum – in eventualitatea in care mai

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
5 minute
Complexitate
medie
Hamburger

Ingrediente

  • vrabioara vita - 1 kg
  • bacon - 4 felii
  • rosii cherry kumato - 12 buc
  • salata Lollo Rossa - 4 frunze
  • cascaval afumat - 4 felii
  • salata - 4 frunze
  • ceapa rosie - 8 rondele mari
  • ardei gras rosu - 4 rondele mari
  • sare si piper - dupa gust
  • ulei - 1 lingura
  • chifle de casa - 4 buc (reteta aici)

Mod de preparare

• taiati carnea cuburi si tocati-o folosind masina de tocat a robotului multifunctional Ankarsrum – in eventualitatea in care mai aveti resturi de carne care inca n-au iesit pana la capat, puteti adauga cuburi de ceapa
• asezonati cu sare si piper si amestecati bine – nu folosim alte condimente pentru ca vrem sa simtim gustul carnii de vita
• puneti baconul pe o hartie de copt intr-o tava. Peste feliile de bacon adaugati o alta hartie de copt si inca o tava si introduceti in cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 5-7 minute pana devine crocant – facem acest lucru pentru a pastra baconul drept
• spalati bine salatele si rupeti cate o frunza pentru fiecare burger
• taiati ardeiul rosu rondele si curatati-le bine
• taiati rosiile cherry kumato rondele
• curatati si taiati ceapa rosie rondele
• modelati carnea in chiftele plate de diametrul chiflelor
• prajiti carnea de vita pe un grill bine incins, cca 2 min pe fiecare parte pentru a obtine o carne medium
• scoateti-o de pe grill si lasati-o cateva minute la odihnit
• taiati fiecare chifla in jumatate
• adaugati carnea pe o jumatate de chifla
• peste aceasta adaugati salata, rosiile jumato (cam 3 rosii per burger) , 2 rondele de ceapa rosie, 1 felie de bacon, 1 felie de cascaval afumat, 1 rondea de ardei gras, salata Lollo Rossa si apoi adaugati cealalta jumatate de chifla deasupra
• repetati procesul si pentru ceilalti 3 burgeri.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci