Taiem slanina cubulete, le presaram intr-un ceaun, le stropim cu ulei si prajim putin. Adaugam cepele taiate marunt si pulpele de iepure si prajim bin
Taiem slanina cubulete, le presaram intr-un ceaun, le stropim cu ulei si prajim putin. Adaugam cepele taiate marunt si pulpele de iepure si prajim bine. Strecuram fasolea, o adaugam la carne si acoperim cu apa. Condimentam cu sare, crema de ardei si fierbem la foc mare. Apoi reducem focul, acoperim ceaunul si fierbem pana carnea devine moale. Inainte sa fie gata turnam vinul.
Alte retete mancare recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSe rumenesc pulpele de pui in ulei. Se scoate carnea si se pun in uleiul ramas rosiile taiate marunt. Cand fierbe se pun:...
Ostropel Daca cu ani in urma nu prea iubeam pastele si le pregateam o data la cateva luni, acum pot sa zic ca am devenit o mare...
Paste cu sunca si sos alb
Comentarii