Iepure cu tarhon

Se marineaza carnea, apoi se scoate si se sterge cu un prosop curat. Se sareaza si se lasa sa stea o jumatate de ora, dupa care se unge cu unt si se

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 iepure sau pulpele din spate
  • 1 lingura de tarhon tocat fin
  • 1 cana sos de rosii sarat si indulcit dupa gust
  • 1 lingura de unt
  • 1 ceasca de supa
  • sare

Mod de preparare

Se marineaza carnea, apoi se scoate si se sterge cu un prosop curat. Se sareaza si se lasa sa stea o jumatate de ora, dupa care se unge cu unt si se pune in tava de friptura cu o cana de supa de zarzavat si citeva boabe de piper.

O introducem in cuptorul cald si se tine o ora, apoi se intoarce carnea, se acopera cu o cana de sos de rosii indulcit dupa gust si o lingura de tarhon tocat fin. Se mai tine in cuptor o ora la foc mic, stropindu-se din cind in cind cu sosul din tava. Se scoate cind a prins o crusta aurie si se serveste calda, cu garnitura de legume.
Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori