Iepurele se pune intr-un vas si se toarna peste el vin, ulei, feliile de morcovi, patrunjel, ceapa rondele, foi de dafin, boabe de piper si se tine c
Iepurele se pune intr-un vas si se toarna peste el vin, ulei, feliile de morcovi, patrunjel, ceapa rondele, foi de dafin, boabe de piper si se tine cateva ore ia rece in acest bait. Se scoate iepurele, se impaneaza cu slanina afumata si usturoi, se pune intr-o punga pe un pat din legumele rezultate din bait, se unge cu putin ulei si se da la cuptor. Paralel se pune putin ulei intr-o tigaie si una-doua linguri de miere. Cand s-a incalzit se pun cateva prune despicate, rondele de mar curatate de samburi si se lasa sa se rumeneasca. Se taie un ardei rosu fasii si se pune si el si chiar inainte de a fi gata. Tot atunci se pun cateva afine. Pot fi proaspete sau de pe afinata. Se mai lasa putin pe foc, iar apoi sosul e gata.
Reteta propusa de blueicon pe forumul cuinar.ro. Alte retete recomandate:
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiEu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouUn desert atat de divin, dar pe care am evitat sa il fac pana acum. De ce am evitat? Pentru ca, am zis ca, nu cred ca o sa le...
Cheesecake cu jeleu de piersiciOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii