Inima se pune la fiert in apa rece, se scoate cand intra furculita in ea, se taie felii groase de 1 cm, care se trec prin faina si se prajesc in ulei
Inima se pune la fiert in apa rece, se scoate cand intra furculita in ea, se taie felii groase de 1 cm, care se trec prin faina si se prajesc in ulei fierbinte. Se lasa in cratita in care s-au prajit si peste feliile de inima se adauga un pahar de vin alb, sare si putin piper macinat. Se acopera cratita, se lasa la foc mic un sfert de ora, dupa care se serveste, cu verdeata tocata deasupra. Bucatile de inima se asaza pe un platou, inconjurate de piure de gulii. Piureul se pregateste din gulii fierte si trecute prin sita, amestecate cu unt.
Pofta buna!
Alte retete culinare;
Cartofi la cuptor
Chiftele
Papanasi fierti
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorEste absolut delicioasa, cu un gust usor dulceag, picant, afumat, un preparat delicios ce merita incercat.
Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoaEu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraSecretul acestor tarte consta in carnea proaspata de porc si carnatii facuti de Sarbatoarea Ignatului-taierea porcului...
Placinte cu carne si carnatinimic nu se compara cu o reteta asa delicioasa pe vreme de iarna
Rasturnata cu ananas si gem de gutuiUn aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuComanda serioasa, asa ca mama Leu a executat...:D
Tocana de cartofi noi cu afumaturaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii