Inima se pune la fiert in apa rece, se scoate cand intra furculita in ea, se taie felii groase de 1 cm, care se trec prin faina si se prajesc in ulei
Inima se pune la fiert in apa rece, se scoate cand intra furculita in ea, se taie felii groase de 1 cm, care se trec prin faina si se prajesc in ulei fierbinte. Se lasa in cratita in care s-au prajit si peste feliile de inima se adauga un pahar de vin alb, sare si putin piper macinat. Se acopera cratita, se lasa la foc mic un sfert de ora, dupa care se serveste, cu verdeata tocata deasupra. Bucatile de inima se asaza pe un platou, inconjurate de piure de gulii. Piureul se pregateste din gulii fierte si trecute prin sita, amestecate cu unt.
Pofta buna!
Alte retete culinare;
Cartofi la cuptor
Chiftele
Papanasi fierti
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaNu aveam de gand sa scriu aceasta reteta, deoarece cred ca toata lumea stie sa faca paste (toata lumea care vrea sa faca, in...
Paste de casaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii