Inima se taie in doua jumatati, se curata, se spala si pune deoparte. Carnea de porc taiata marunt se da prin masina de tocat impreuna cu slanina. A
Inima se taie in doua jumatati, se curata, se spala si pune deoparte. Carnea de porc taiata marunt se da prin masina de tocat impreuna cu slanina. Amestecul obtinut se amesteca cu patrunjel tocat, sare, piper, o lingura coniac. Cu aceasta pasta se umple inima si se leaga. Se pun 50 gr slanina feliute intr-un vas, la rumenit cu 50 gr unt, apoi se adauga inima, vinul, zeama de carne, o ceapa, morcovul si se lasa sa fiarba incet, pe foc mic, timp de aproximativ 2 ore.
Inima se poate garnisi cu fasole boabe fierte sau cu mazare, cartofi etc.
Alte retete culinare:
Chiftele
Mancare de mazare
Placinta de dovleac
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii