Jumarile de porc se taie in cuburi mici si se pun in uleiul incins, sa se rumeneasca. Ouale se bat foarte bine cu putina sare, apoi se amesteca alatur
Jumarile de porc se taie in cuburi mici si se pun in uleiul incins, sa se rumeneasca.
Ouale se bat foarte bine cu putina sare, apoi se amesteca alaturi de jumari.
Se prajesc timp de sase-sapte minute la foc potrivit, apoi se rastoarna in farfurie.
Se spala rosiile si se taie in feliute, apoi se servesc alaturi de omleta.
Alte mancaruri retete recomandate
Tocanita de pui
Ciuperci umplute
Ardei umpluti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii