Jumari de porc cu oua

Jumarile de porc se taie in cuburi mici si se pun in uleiul incins, sa se rumeneasca. Ouale se bat foarte bine cu putina sare, apoi se amesteca alatur

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 200 g jumari de porc
  • 3 rosii
  • sare
  • 3 linguri de ulei

Mod de preparare

Jumarile de porc se taie in cuburi mici si se pun in uleiul incins, sa se rumeneasca.

Ouale se bat foarte bine cu putina sare, apoi se amesteca alaturi de jumari.

Se prajesc timp de sase-sapte minute la foc potrivit, apoi se rastoarna in farfurie.

Se spala rosiile si se taie in feliute, apoi se servesc alaturi de omleta.
Alte mancaruri retete recomandate

Tocanita de pui

Ciuperci umplute

Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori