Se amesteca ceapa data pe razatoare, cu carnea, usturoiul pisat, oul batut, sare, piper si tumeric si lasa la frigider peste noapte (sau pentru cateva
Se amesteca ceapa data pe razatoare, cu carnea, usturoiul pisat, oul batut, sare, piper si tumeric si lasa la frigider peste noapte (sau pentru cateva ore).
Pe bete de frigarui se modeleaza carnea in forma lunguiata si se frig pe gratar aproximativ 5 min. pe fiecare parte, intorcandu-le mereu.
Rosiile se infig de asemenea, pe bete de frigarui.
Daca nu este posibil sa se friga carnea, aceasta se poate pregati in cuptorul incins dinainte, la temperatura ridicata, modelandu-se in forma lunguiata si infasurandu-se in folie de aluminiu.
Sumacul (Sumak) �Rhus coriaria� este un condiment care se obtine din fructele unui arbust salbatec care creste in zona mediteraneana, in special in Sicilia, sudul Italiei, o parte a Orientului Mijlociu si des intalnit in Iran.
Sumacul este un ingredient esential in bucataria araba, fiind preferat sucului de lamaie, pentru gustul sau acrisor si pentru proprietatile sale astringente.
Se serveste cu garnitura de orez si cu lipie (paine specific orientala). Pe orez se poate adauga sumac. Daca a fost pregatit in cuptor, sosul care se lasa de la kabab si de la rosii se poate adauga peste orez.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii