Se taie carnea in bucatele, se prajeste in ulei incins, se adauga ceapa taiata felii destul de mari, la fel si morcovul. Se prajesc numai cateva minut
Se taie carnea in bucatele, se prajeste in ulei incins, se adauga ceapa taiata felii destul de mari, la fel si morcovul. Se prajesc numai cateva minute intr-o oala cay sa le cuprinda. Se adauga faina, se amesteca de cateva ori, se pune apa, sare si condimente, se acopera oala cu capac si se lasa la fiert la foc mic 1h 30 min. Se fierbe pana cand carnea va fi frageda. Daca sosul e prea gros, se poate adauga putina apa.
Se serveste cu cartofi fierti, sfecla rosie murata si o dulceata mai acrisoara de coacaze rosi
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii