Kebab ardelenesc

Se toaca marunt carnea si ceapa, apoi se condimenteaza sis e pun pe foc, la fiert. Se scurge apoi tocana de sos si grasime si se lasa la racit. Separ

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg carne de vita
  • 500 fe ceapa
  • 300 ml ulei
  • 500 gr faina
  • 6 oua
  • 200 gr unt
  • 200 ml lapte
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se toaca marunt carnea si ceapa, apoi se condimenteaza sis e pun pe foc, la fiert. Se scurge apoi tocana de sos si grasime si se lasa la racit. Separat, se pregateste un aluat din faina, lapte, unt si sare si se framanta bine. Se intinde o foaie, se pune tocana racita si se ruleaza. Ruloul se pune intr-o tava unsa si se lasa la rumenit in cuptorul incins.


Se serveste cu sosul de la tocana, castraveti murati sau salata.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Muschi de porc la cuptor Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Placinta cu dovlecei

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Placinta cu dovlecei
Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi
Cele mai apreciate rețete
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
1
Mancaruri cu ciuperci

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga

Sa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
Parteneri
Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola
Bucataras.RO

Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola

Din ingrediente rămase, ies cele mai gustoase preparate. Andra Mihail ne aduce o nouă rețetă ușor de pregătit, un...

Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa