Se toaca marunt carnea si ceapa, apoi se condimenteaza sis e pun pe foc, la fiert. Se scurge apoi tocana de sos si grasime si se lasa la racit. Separ
Se toaca marunt carnea si ceapa, apoi se condimenteaza sis e pun pe foc, la fiert. Se scurge apoi tocana de sos si grasime si se lasa la racit. Separat, se pregateste un aluat din faina, lapte, unt si sare si se framanta bine. Se intinde o foaie, se pune tocana racita si se ruleaza. Ruloul se pune intr-o tava unsa si se lasa la rumenit in cuptorul incins.
Se serveste cu sosul de la tocana, castraveti murati sau salata.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Muschi de porc la cuptor Tocanita de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii