Pentru Kevskaia de pui pieptul de pui se spala, se dezoseaza; osul mic de la aripa se pastreaza. Carnea se curata de tendoane, se indeparteaza pielea si se bate putin.
Pentru Kevskaia de pui pieptul de pui se spala, se dezoseaza; osul mic de la aripa se pastreaza. Carnea se curata de tendoane, se indeparteaza pielea si se bate putin, dupa care se sareaza. Untul se alifiaza, se adauga sare si se portioneaza in 5 bucati, astfel incat sa poata fi rulate in bucatile de carne. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Painea se curata de coaja si se taie in crutoane conice. Lamaia se spala si se taie rondele. Bastonasele de unt se aseaza pe bucatile de carne si se ruleaza, avand grija ca osul sa ramana afara. Rulourile obtinute se trec prin ou, faina si pesmet; operatia se repeta, dupa care se prajesc in ulei. Crutoanele de paine date prin oul ramas de la pané se prajesc.
Kevskaia de pui se serveste calda, cu garnitura de cartofi si felii de lamaie.
• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniGustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine
Negresa cu capsuni si mentaNu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...
Cartofi, carnati si fleica la cuptorPrajitura cuib de viespe cu nuca si miere de albine este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de: 10...
Cuib de viespe cu nuca si miere de albinePentru bezele simple se bat albusurile intr-un cazanel sau intr-o oala, pe marginea masinii, se amesteca cu zaharul vanilat...
Bezele simple si rapideAm avut cateva fructe care se stricau si era pacat sa le las sa se strice de tot sau sa le arunc, asa ca am facut o tarta...
Tarta cu fructe de toamnaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii