Pentru Kevskaia de pui pieptul de pui se spala, se dezoseaza; osul mic de la aripa se pastreaza. Carnea se curata de tendoane, se indeparteaza pielea si se bate putin.
Pentru Kevskaia de pui pieptul de pui se spala, se dezoseaza; osul mic de la aripa se pastreaza. Carnea se curata de tendoane, se indeparteaza pielea si se bate putin, dupa care se sareaza. Untul se alifiaza, se adauga sare si se portioneaza in 5 bucati, astfel incat sa poata fi rulate in bucatile de carne. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Painea se curata de coaja si se taie in crutoane conice. Lamaia se spala si se taie rondele. Bastonasele de unt se aseaza pe bucatile de carne si se ruleaza, avand grija ca osul sa ramana afara. Rulourile obtinute se trec prin ou, faina si pesmet; operatia se repeta, dupa care se prajesc in ulei. Crutoanele de paine date prin oul ramas de la pané se prajesc.
Kevskaia de pui se serveste calda, cu garnitura de cartofi si felii de lamaie.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii