Pentru Kevskaia de pui pieptul de pui se spala, se dezoseaza; osul mic de la aripa se pastreaza. Carnea se curata de tendoane, se indeparteaza pielea si se bate putin.
Pentru Kevskaia de pui pieptul de pui se spala, se dezoseaza; osul mic de la aripa se pastreaza. Carnea se curata de tendoane, se indeparteaza pielea si se bate putin, dupa care se sareaza. Untul se alifiaza, se adauga sare si se portioneaza in 5 bucati, astfel incat sa poata fi rulate in bucatile de carne. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Painea se curata de coaja si se taie in crutoane conice. Lamaia se spala si se taie rondele. Bastonasele de unt se aseaza pe bucatile de carne si se ruleaza, avand grija ca osul sa ramana afara. Rulourile obtinute se trec prin ou, faina si pesmet; operatia se repeta, dupa care se prajesc in ulei. Crutoanele de paine date prin oul ramas de la pané se prajesc.
Kevskaia de pui se serveste calda, cu garnitura de cartofi si felii de lamaie.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paine ,, Bunatati pentru colindatori '' Zama de moare [cu zeama de varza acra ] cu carnati afumati de casa se prepara...
Zama de moare cu carnati afumati
Comentarii