Se distuie carnea tocata la foc potrivit pana se rumeneste. Se adauga ceapa, usturoiul, si se prajesc impreuna timp de 3 minute, dupa care se se amest
Se distuie carnea tocata la foc potrivit pana se rumeneste. Se adauga ceapa, usturoiul, si se prajesc impreuna timp de 3 minute, dupa care se se amesteca cu sosul de rosii, ciupercile, juice-ul de rosii si busuiocul. Se mai lasa sa fiarba 5-10 minute, dupa care se lasa sa se raceasca.
Se amesteca intr-un vas mic cascavalul ricotta, oul, sarea si piperul. Se pun in tava 1 ½ linguri de sos, apoi se pune ½ din taieteii de lasagne, mixul de ricotta, 1 pahar cascaval ricotta, ½ pahar cascaval parmezan, 1 ½ linguri sos si se acopera cu doua jumatate de taietei de lasagne. Deasupra de pune restul de sos si cascaval.
Se acopera bine cu folie si se prajeste timp de 45 minute la temperatura de 120 de grade Celsius. Apoi se indeparteaza folia si se mai lasa 15 minute. Se lasa 15 minute sa se raceasca inainte de servire.
Alte mancaruri delicioase:
Mazare cu piept de pui
Mazare cu aripioare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii