Pentru legume cu antricot de vita si smantana carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza; feliile se bat putin si se sareaza.
Pentru legume cu antricot de vita si smantana carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza; feliile se bat putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Morcovii se curata, se spala si se taie cuburi. Fasolea verde proaspata se spala, se fierbe in apa cu sare si se taie mare. Cand se foloseste fasole conserva, se scurge de lichid, se trece prin jet de apa rece si se taie mai mare. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de antricot cu ceapa se inabusa in ulei si 100 ml apa. Se adauga treptat cca 500 ml apa, un cub si jumatate MAGGI; se fierb inabusit cca 40 minute. Carnea se scoate separat. Peste ceapa se adauga faina dizolvata in 100 ml apa, sare si piper. Sosul obtinut se paseaza peste bucatile de antricot; se adauga cantitatea de apa necesara, smantana si se fierb cca 10 minute. Spre sfarsitul fierberii, se adauga vin. Morcovii se soteaza cu unt, apoi se adauga fasolea verde; se mai inabusa impreuna cca 5 minute.
Legumele cu antricot de vita si smantana se serveste calde, cu garnitura de cartofi natur, morcovi, fasole verde si patrunjel verde deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii