Pentru legume cu antricot de vita si smantana carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza; feliile se bat putin si se sareaza.
Pentru legume cu antricot de vita si smantana carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza; feliile se bat putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Morcovii se curata, se spala si se taie cuburi. Fasolea verde proaspata se spala, se fierbe in apa cu sare si se taie mare. Cand se foloseste fasole conserva, se scurge de lichid, se trece prin jet de apa rece si se taie mai mare. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de antricot cu ceapa se inabusa in ulei si 100 ml apa. Se adauga treptat cca 500 ml apa, un cub si jumatate MAGGI; se fierb inabusit cca 40 minute. Carnea se scoate separat. Peste ceapa se adauga faina dizolvata in 100 ml apa, sare si piper. Sosul obtinut se paseaza peste bucatile de antricot; se adauga cantitatea de apa necesara, smantana si se fierb cca 10 minute. Spre sfarsitul fierberii, se adauga vin. Morcovii se soteaza cu unt, apoi se adauga fasolea verde; se mai inabusa impreuna cca 5 minute.
Legumele cu antricot de vita si smantana se serveste calde, cu garnitura de cartofi natur, morcovi, fasole verde si patrunjel verde deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii