Legume cu antricot de vita si vin alb

Pentru legume cu antricot de vita si vin alb carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza, feliile se bat putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • antricot de vita - 600 g
  • apa - 700 ml
  • ceapa - 400 g
  • ulei - 100 ml
  • faina - 30 g
  • pasta de tomate - 50 g
  • ardei gras - 300 g
  • cartofi - 1 kg
  • boia de ardei dulce - 3 g
  • oua - 3 bucati
  • vin alb - 100 ml
  • foi de dafin - 34 frunze
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust
  • 1 1/2 cub MAGGI de vita

Mod de preparare

Pentru legume cu antricot de vita si vin alb carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza, feliile se bat putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeii grasi se curata, se spala si se taie fasii. Cartofii se spala, se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Ouale se fierb pana ajung la consistenta tare, se curata de coaja si se taie felii. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Bucatile de antricot se trec prin faina si se inabusa in ulei cu 100 ml apa; se adauga ceapa, ardei, un cub si jumatate MAGGI si se continua inabusirea. Se adauga treptat restul de apa si se fierb cca 40 minute. Se adauga pasta de tomate, chimen, foi de dafin, boia, piper, sare si se continua fierberea. Spre sfarsit, se adauga vin.

Legumele cu antricot de vita si vin alb se serveste calde, cu sos, felii de ou, garnitura de cartofi natur si patrunjel verde deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Salata de leurda

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Salata de leurda
Chiftelute frigarui

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Chiftelute frigarui
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa