Pentru legume cu antricot de vita si vin alb carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza, feliile se bat putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala.
Pentru legume cu antricot de vita si vin alb carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza, feliile se bat putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeii grasi se curata, se spala si se taie fasii. Cartofii se spala, se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Ouale se fierb pana ajung la consistenta tare, se curata de coaja si se taie felii. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Bucatile de antricot se trec prin faina si se inabusa in ulei cu 100 ml apa; se adauga ceapa, ardei, un cub si jumatate MAGGI si se continua inabusirea. Se adauga treptat restul de apa si se fierb cca 40 minute. Se adauga pasta de tomate, chimen, foi de dafin, boia, piper, sare si se continua fierberea. Spre sfarsit, se adauga vin.
Legumele cu antricot de vita si vin alb se serveste calde, cu sos, felii de ou, garnitura de cartofi natur si patrunjel verde deasupra.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Ne place mult fisticul, aroma lui si m-am gandit sa il combin intr-un tort, cu un jeleu de visine. Pasta de fistic am...
Desert tort cu crema de fistic si jeleu de visineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii