Pentru legume cu ciolan de porc morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru legume cu ciolan de porc morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Conopida se spala, se desface in bucati, se fierbe in apa cu sare. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie jumatati. Rasolul se curata, se portioneaza in 5 bucati, se spala si se sareaza. Fasolea verde si mazarea proaspata se curata, se spala si se fierb. Faina
se cerne. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de rasol se inabusa in untura la cuptor cu 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Faina dizolvata cu 25 ml apa rece se adauga peste ceapa impreuna cu 1,5 l apa fiarta si sare.
Legumele cu ciolan de porc se servesc calde.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacChia este plina de vitamine si minerale, ajuta la reglarea greutatii, la controlarea poftei de dulce si lupta impotriva...
Budinca de chia cu fructeRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb• taie rosiile cuburi mai mari• adauga-le in blenderul performant Oster Versa impreuna cu apa si busuiocul
Supa crema de rosii cu busuiocUn aperitiv deosebit, foarte gustos si usor de facut. O sa va surprindeti familia si musafirii intr-un mod placut cu acest...
Ardei umpluti cu branza
Comentarii