Pentru legume cu cotlet de porc carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Morcovii se curata, se spala si se taie felii. Cartofii se spala, se curata.
Pentru legume cu cotlet de porc carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Morcovii se curata, se spala si se taie felii. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se fierb in apa cu sare. Orezul se curata de impuritati, se spala si se fierbe in 100 ml apa. Fasolea verde si mazarea proaspata se curata, se spala bine si se fierb (cele conservate se scurg de lichid si se trec sub jet de apa rece). Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Morcovii se inabusa in 25 g unt cu 25 ml apa. Bucatile de cotlet se aseaza intr-un vas uns cu 50 g untura sau ulei, se adauga putina apa si se introduce la cuptor pentru a se fierbe inabusit. in 50 g untura sau ulei se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, amestecand continuu. Se adauga cantitatea de apa ramasa si se fierbe cca 5 minute. Sosul format se strecoara peste cotlete se presara sare si se fierb impreuna 5-10 minute. Cand morcovii sunt gata se fierb 5 minute impreuna cu fasolea verde si mazarea, vinul si sarea. Din cartofi, lapte, sare si unt se prepara piureul.
Se serveste pe platou cu garnitura de orez, piure de cartofi, morcovi, mazare si fasole verde soté. Deasupra se presara patrunjel verde. Legumele cu cotlet de porc se servesc calde.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcCuloare,simplitate si gust!
Sufleu de branza cu brocoliPentru ca avem un concurs tare fain, iar premiul este un Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, m-am gandit sa va aduc o...
Supa crema de hribi cu bacon la multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune
Comentarii