Pentru legume cu cotlet de porc si ciuperci carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat putin si se sareaza. Ficatul se spala, se taie fasii.
Pentru legume cu cotlet de porc si ciuperci carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat putin si se sareaza. Ficatul se spala, se taie fasii. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala din nou, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Mazarea proaspata se curata, se spala si se fierbe (cea conservata se scurge de lichid si se trece sub jet de apa rece). Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame (cele conservate se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece si se taie lame). Faina se cerne. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de cotlet se trec prin faina, se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa si se scot separat. Ficatul, ciupercile si mazarea se inabusa in grasimea ramasa de la cotlete, dupa care se adauga jumatatea de cub MAGGI, sare, piper si cca 375 ml apa fiarta; se fierb 15 minute. Spre sfarsit, se adauga vin.
Legumele cu cotlet de porc si ciuperci se servesc calde, astfel: pe fiecare cotlet, se aseaza ficat, ciuperci, mazare de jur-imprejur, sos cu garnitura de cartofi natur si deasupra se presara patrunjel verde.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiSimpla si delicioasa!
Rulada cu mascarpone si dulceata din coji de portocalaO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaUsor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanacRetete de suflet Cum nautul e preferatul meu am pregatit o mancare de post cu naut si vinete.
Mancare de naut cu vineteDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii