Pentru limba breze cu ciuperci carnea se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii.
Pentru limba breze cu ciuperci carnea se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul se curata, se taie marunt. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame (cele conservate se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece si se taie lame). Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Limba de vita, ceapa, morcovii si telina se inabusa in ulei cu 100 ml apa. Se adauga pasta de tomate, faina dizolvata in 50 ml apa rece, cuburile MAGGI, 2-3 l apa fiarta, foi de dafin, usturoi, cimbru, sare, piper si se fierb inabusit 2 ore. Limba fiarta se scoate intr-un vas cu apa rece, se curata de pielite si se taie felii. Sosul se paseaza peste bucatile de limba; separat se adauga ciupercile inabusite in 50 g unt si se fierb impreuna 5 minute. La final, se adauga vin.
Limba breze cu ciuperci se serveste calda, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii