Limba se spala bine, se freaca energic cu o perie si se opareste. Se pune la fiert in apa rece cu sare si se spumeaza ori de cate ori este necesar, i
Limba se spala bine, se freaca energic cu o perie si se opareste. Se pune la fiert in apa rece cu sare si se spumeaza ori de cate ori este necesar, intre timp, se curata ceapa, se taie solzisori si se pune la calit in uleiul incins. Se adauga telina curatata si taiata in bucati mici si ciupercile taiate feli. Se pune o lingura de faina, iar cand aceasta incepe sa se rumeneasca, se stinge cu o cana din zeama in care a fiert limba, amestecata cu bulion. Se potriveste de sare si piper, apoi se adauga foaia de dafin si mustarul si se lasa sa fiarba inabusit, Cand limba este fiarta, se scoate si se curata de pielita, apoi se taie in bucati si se asaza intr-o tava. Se toarna deasupra sosul cu ciuperci, se stropeste cu vin si se lasa la cuptor pentru 20-25 de minute. Cand este gata, se presara cu verdeata.
Se poate servi calda sau rece.
Alta mancare recomandata
Musaca de vinete
Ciulama de ciuperci
Pulpe de pui la cuptor
Placinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideSnitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...
Snitel de curcanAm gasit aceasta reteta in caietul bunicii si imi pare bine ca m-am hotarat sa o incerc. A iesit un chec pufos si aromat.
Chec cu nuci si rahatBarcutele din dovlecei vor fi preferatele copiilor, mai ales daca sunt umplute cu ce le place lor cel mai mult.
Barcute din dovleceiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorPentru că tocmai sunt bune de mâncat murăturile puse în toamna aceasta și pentru că a venit timpul să mai fac...
Sandviciuri cu preparate din carne și murăturiIncanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa
Comentarii