Limba se spala bine, se freaca energic cu o perie si se opareste. Se pune la fiert in apa rece cu sare si se spumeaza ori de cate ori este necesar, i
Limba se spala bine, se freaca energic cu o perie si se opareste. Se pune la fiert in apa rece cu sare si se spumeaza ori de cate ori este necesar, intre timp, se curata ceapa, se taie solzisori si se pune la calit in uleiul incins. Se adauga telina curatata si taiata in bucati mici si ciupercile taiate feli. Se pune o lingura de faina, iar cand aceasta incepe sa se rumeneasca, se stinge cu o cana din zeama in care a fiert limba, amestecata cu bulion. Se potriveste de sare si piper, apoi se adauga foaia de dafin si mustarul si se lasa sa fiarba inabusit, Cand limba este fiarta, se scoate si se curata de pielita, apoi se taie in bucati si se asaza intr-o tava. Se toarna deasupra sosul cu ciuperci, se stropeste cu vin si se lasa la cuptor pentru 20-25 de minute. Cand este gata, se presara cu verdeata.
Se poate servi calda sau rece.
Alta mancare recomandata
Musaca de vinete
Ciulama de ciuperci
Pulpe de pui la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii