Spala limba in apa rece ,curat-o de pielite,si freac-o cu malai pentru a o curata de toxinele din pori.Pune-o la fiert in apa rece pentru 20 de minute
Spala limba in apa rece ,curat-o de pielite,si freac-o cu malai pentru a o curata de toxinele din pori.Pune-o la fiert in apa rece pentru 20 de minute.Ia spuma ,dupa care scoate-o si lasa-o sa se raceasca putin,cit sa o poti curata de pielita poroasa.Pune-o iarasi la fiert pentru cca doua ore.Incearc-o cu furculita sa vezi daca este bine fiarta.Limba cu cit este mai bine fiarta ,cu atit este mai gustoasa.Pune intre timp maslinele la desarat(30 de minute)in apa rece.Toaca ceapa solzisori,pune-o la rumenit in ulei,pina devine aurie.Stinge cu sucul de rosii si lasa sa dea in fiert,adauga zeama de la limba,adauga piperul,foaia de dafin,sare si feliile de limba.Lasa sa mai fiarba putin,iar cind limba este aproape fiarta ,adauga maslinele desarate si vinul.Da la cuptor pentru zece minute sa mai scada (nu foarte mult deoarece ;dupa ce se raceste ,sosul se ingroasa)putin si adauga citeva felii de lamaie(lamaia nu trebuie sa fiarba mult fiindca amareste mancarica).
Serveste-o rece !Este mai gustoasa!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii