Limba foarte bine spalata, se fierbe in apa clocotita. Se curata de pielita, se lasa sa se raceasca, apoi se taie in felii si se lasa deoparte, pina s
Limba foarte bine spalata, se fierbe in apa clocotita. Se curata de pielita, se lasa sa se raceasca, apoi se taie in felii si se lasa deoparte, pina se prepara sosul. Ceapa data prin masina de tocat, se caleste putin in unt sau grasime, se pune bulionul, sarea si limba si se lasa sa fiarba putin impreuna. La nevoie se adauga ½ pahar de apa. Cind e aproape fiarta se pun condimentele, vinul, piperul (5-6 boabe), foile de dafin. Se mai lasa sa dea un clocot cu toate acestea, iar la urma se adauga zaharul (cine doreste).
Se poate servi atit rece cit si calda
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtUn desert cu o combinatie irezistibila: ciocolata si visine! Este o rulada umpluta cu ciocolata, taiata in felii mai groase...
Desert rulada cu crema de ciocolataGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii