Limba cu sos dulce

Se spala limba, se pune la fiert in apa rece cu zarzavatul de supa curatat si spalat bine. Se fierbe cu putina sare o ora, dupa care se curata de piel

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr limba
  • 2 morcovi
  • 2 gulii
  • 4 cartofi
  • 2 radacini de pastarnac
  • 2 radacini de patrunjel
  • sare
  • 1 lingura de zahar
  • 1 foaie de dafin
  • 2 linguri de ulei
  • piper boabe

Mod de preparare

Se spala limba, se pune la fiert in apa rece cu zarzavatul de supa curatat si spalat bine. Se fierbe cu putina sare o ora, dupa care se curata de pielea aspra si se taie felii. Zarzavatul se trece prin sita, se indulceste si se sareaza dupa gust si se pune din nou la fiert cu o foaie de dafin si cateva boabe de piper si se lasa a fiert pana cand sosul scade si devine consistent.
Mancarea se serveste calda.

Alte retete:

Cartofi la cuptor

Zacusca cu ciuperci

Iahnie de fasole

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc