Se spala limba, se pune la fiert in apa rece cu zarzavatul de supa curatat si spalat bine. Se fierbe cu putina sare o ora, dupa care se curata de piel
Se spala limba, se pune la fiert in apa rece cu zarzavatul de supa curatat si spalat bine. Se fierbe cu putina sare o ora, dupa care se curata de pielea aspra si se taie felii. Zarzavatul se trece prin sita, se indulceste si se sareaza dupa gust si se pune din nou la fiert cu o foaie de dafin si cateva boabe de piper si se lasa a fiert pana cand sosul scade si devine consistent.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Zacusca cu ciuperci
Iahnie de fasole
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii