Limba cu sos Remulad

Se fierbe limba impreuna cu telina, morcovii, doua cepe si putin piper. Cind este fiarta se taie felii si se pune pe un platou. Se face o maioneza din

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O limba de vaca
  • 2 morcovi
  • o telina
  • 3 cepe
  • 300 g castraveti acri
  • 3 oua
  • o lingura de otet
  • o lingura de smintina
  • marar
  • patrunjel
  • piper boabe
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Se fierbe limba impreuna cu telina, morcovii, doua cepe si putin piper. Cind este fiarta se taie felii si se pune pe un platou. Se face o maioneza din doua oua si putin ulei. Se amesteca cu castravetii tocati marunt, o ceapa tocata, un ou fiert maruntit, marar, patrunjel, otet si smintina. Se amesteca cu bucatile de limba si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori