Se spala carnea si se pune la fiert cu apa rece cat sa o acopere si cu un praf de sare. Se fierbe pana cand furculita patrunde usor in ea. Dupa ce se
Se spala carnea si se pune la fiert cu apa rece cat sa o acopere si cu un praf de sare. Se fierbe pana cand furculita patrunde usor in ea. Dupa ce se scoate fiecare limba, se curata de pielita groasa de deasupra, apoi se taie felii si se asaza pe un platou. Separat se curata zarzavatul, se taie fideluta dupa ce s-a spalat bine si se pune intr-un vas emailat cu o ceasca de unt. Se inmoaie pe foc mic sl se adauga vinul si o ceasca de apa. Se sareaza dupa gust, se acopera vasul si se fierbe o jumatate de ora. Cand este bine fiert, se trece zarzavatul prin sita, se amesteca, cu o lingurita de faina si se pune din nou la fiert zece minute. Sosul astfel obtinut se toarna fierbinte peste feliile de limba .
Pofta buna!
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Tarta cu spanac
Salata de cartofi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii