Se spala carnea si se pune la fiert cu apa rece cat sa o acopere si cu un praf de sare. Se fierbe pana cand furculita patrunde usor in ea. Dupa ce se
Se spala carnea si se pune la fiert cu apa rece cat sa o acopere si cu un praf de sare. Se fierbe pana cand furculita patrunde usor in ea. Dupa ce se scoate fiecare limba, se curata de pielita groasa de deasupra, apoi se taie felii si se asaza pe un platou. Separat se curata zarzavatul, se taie fideluta dupa ce s-a spalat bine si se pune intr-un vas emailat cu o ceasca de unt. Se inmoaie pe foc mic sl se adauga vinul si o ceasca de apa. Se sareaza dupa gust, se acopera vasul si se fierbe o jumatate de ora. Cand este bine fiert, se trece zarzavatul prin sita, se amesteca, cu o lingurita de faina si se pune din nou la fiert zece minute. Sosul astfel obtinut se toarna fierbinte peste feliile de limba .
Pofta buna!
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Tarta cu spanac
Salata de cartofi
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii