Pentru limba de vita cu masline carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie felii.
Pentru limba de vita cu masline carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie felii. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Lamaia se spala si se taie felii subtiri. Maslinele se spala si se oparesc; apa se indeparteaza. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Faina se cerne. Limba de vita se pune la fiert in apa rece cu sare si se indeparteaza spuma. Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml apa, se adauga morcovi, telina, cubul MAGGI, sare si piper si se continua inabusirea. Se adauga pasta de tomate, faina dizolvata in apa rece, se completeaza cu supa in care a fiert limba si se fierbe cca 30 minute. Limba fiarta se scoate separat intr-un vas cu apa rece, se curata de pielite si se taie felii. Sosul se paseaza peste bucatile de limba, se fierb impreuna 10-15 minute, adaugand masline, iar la sfarsit vinul.
Limba de vita cu masline se serveste calda sau rece, cu felii de lamaie si patrunjel verde.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii