Pentru limba de vita cu sos de smantana carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina radacina se curata.
Pentru limba de vita cu sos de smantana carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina radacina se curata, se spala si se cresteaza. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Limba de vita se pune la fiert in apa rece cu sare, se indeparteaza spuma, se adauga ceapa, morcovi, telina, jumatatea de cub MAGGI si se fierb in continuare. Limba fiarta se scoate intr-un vas cu apa rece, se curata de pielite si se taie felii. Morcovii fierti se taie felii pentru decor. Smantana se toarna peste bucatile de limba si se fierb impreuna 5-10 minute.
Limba de vita cu sos de smantana se serveste calda, cu decor din felii de morcov, garnitura de cartofi natur, cu unt si patrunjel verde deasupra (sau garnituri din paste fainoase, orez si altele).
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsse incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii