Se curata maduvioarele, se spala si se taie bucati de 4-5 cm. Se clocotesc in apa cu sare zece minute, apoi se scot si se pun in sos alb facut din unt
Se curata maduvioarele, se spala si se taie bucati de 4-5 cm. Se clocotesc in apa cu sare zece minute, apoi se scot si se pun in sos alb facut din unt, faina si lapte dulce. Sosul se acreste cand este gata, cu zeama de la o jumatate de lamaie si se sareaza dupa gust. Se pun maduvioarele in sos, se tin la cald, pe marginea plitei, fara sa fiarba, zece minute, dupa care se servesc.
Pofta buna!
Alte retete:
Pui cu smantana
Spanac cu carne
Fasole cu costita afumata

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii