Se fierbe carnea de vita cu dafin, piper cateva boabe, 2 morcovi, o telina mica, o lingurita delicat. Se face un rantas din 2 linguri ulei si 6 faina.
Se fierbe carnea de vita cu dafin, piper cateva boabe, 2 morcovi, o telina mica, o lingurita delicat. Se face un rantas din 2 linguri ulei si 6 faina. Cand s-a racit rantasul se adauga galbenusul si iaurtul. Se pune si carnea desosata si se tine la cuptor 10 minute. La sfarsit se presara patrunjel tocat.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtPffff, rețeta cu numărul 1300!!!! Un număr impresionat de rețete preparate, degustate și savurate, în cei 9 ani de...
Musuroi de cartita din carne tocata, cartofi si baconGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii