O mancarica delicioasa ce-mi place tare mult.
Am spalat carnea bine si am portionat-o. Morcovul si ceapa le-am curatat, spalat si le-am taiat cubulete. Am pus legumele si carnea in oala sub presiune, am adaugat un praf de sare, frunza de dafin,apa cat sa le acopere si am lasat sa fiarba 20 de minute. Am inchis focul si am lasat sa se racoreasca oala sa pot scoate capacul. Am transferat carnea si legumele intr-o cratita si am adugat mazarea.
Am lasat sa fiarba pana aceasta s-a patruns. Am adaugat sucul de rosii si pasta de ardei.
Am dizolvat o lingura de faina in apa, am adaugat-o in mazare, am condimentat cu boia, sare si piper si am mai lasat sa dea cateva clocote.
La sfarsit am adaugat marar verde.
Pofta buna!
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciSe bat ouale cu zaharul, pana can acesta se topeste de tot. Adaugam uleiul putin cate putin, iaurtul, sucul si coaja de...
Briose cu cacao• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacTortul Dimplomat are avantajul de a fi o reteta de tort foarte versatila. Se prepara foarte usor si poate fi facut cu...
Tort Diplomat a la AdrianaO bunatate de bors de curcan, pregatit pentru prima oara in bucataria mea, la Multicookerul Crock-Pot Express cu...
Bors de curcan pregatit la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Comentarii