O mancarica delicioasa ce-mi place tare mult.
Am spalat carnea bine si am portionat-o. Morcovul si ceapa le-am curatat, spalat si le-am taiat cubulete. Am pus legumele si carnea in oala sub presiune, am adaugat un praf de sare, frunza de dafin,apa cat sa le acopere si am lasat sa fiarba 20 de minute. Am inchis focul si am lasat sa se racoreasca oala sa pot scoate capacul. Am transferat carnea si legumele intr-o cratita si am adugat mazarea.
Am lasat sa fiarba pana aceasta s-a patruns. Am adaugat sucul de rosii si pasta de ardei.
Am dizolvat o lingura de faina in apa, am adaugat-o in mazare, am condimentat cu boia, sare si piper si am mai lasat sa dea cateva clocote.
La sfarsit am adaugat marar verde.
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii