O mancarica delicioasa ce-mi place tare mult.
Am spalat carnea bine si am portionat-o. Morcovul si ceapa le-am curatat, spalat si le-am taiat cubulete. Am pus legumele si carnea in oala sub presiune, am adaugat un praf de sare, frunza de dafin,apa cat sa le acopere si am lasat sa fiarba 20 de minute. Am inchis focul si am lasat sa se racoreasca oala sa pot scoate capacul. Am transferat carnea si legumele intr-o cratita si am adugat mazarea.
Am lasat sa fiarba pana aceasta s-a patruns. Am adaugat sucul de rosii si pasta de ardei.
Am dizolvat o lingura de faina in apa, am adaugat-o in mazare, am condimentat cu boia, sare si piper si am mai lasat sa dea cateva clocote.
La sfarsit am adaugat marar verde.
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii