Ceapa se toaca marunt, morcovul se da prin razatoarea mica, ardeiul se toaca cubulete, rosiile se paseaza, iar puiul se portioneaza in bucati mici. C
Ceapa se toaca marunt, morcovul se da prin razatoarea mica, ardeiul se toaca cubulete, rosiile se paseaza, iar puiul se portioneaza in bucati mici. Ceapa se caleste in putin ulei, se adauga morcovul si apoi ardeiul. Dupa ce le-am calit bine adaugam si puiul. Stingem cu apa fiarta, adaugam piper, sare si lasam pe foc. Dupa ce au fiert putin adaugam si mazarea iar la sfarsit rosiile. Dam la cuptor sa scada si la sfarsit adaugam pasta de tomate si marar. Cine doreste o mancarica mai dulce, daca mazarea nu este suficient de dulce poate adauga putin zahar.
Se serveste calda. Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii