Mancare de morcovi cu perisoare

Mancarea de morcovi cu perisoare este delicioasa. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de carne tocata, patrunjel, miez de paine, usturoi si condimente.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr morcovi
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • cimbru
  • 50 ml ulei
  • Pentru perisoare:
  • 400 gr carne tocata de curcan
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 gr miez de paine
  • 1 ou
  • 2 cepe

Mod de preparare

Mancarea de morcovi cu perisoare este delicioasa. Pentru aceasta reteta se curata morcovii, apoi se pun la fiert in apa cu sare. Separat, se curate ceapa, usturoiul, se toaca marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga apoi morcovii si se stropeste totul cu apa calduta, sa nu se prinda. Se amesteca carnea tocata cu painea inmuiata si stoarsa, verdeata si ceapa tocata marunt. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga oul si se formeaza perisoarele. Se pun la fiert in apa cu sare, apoi se adauga in sote-ul de morcovi. Se presara cu patrunjel si se introduce mancarea in cuptor 10-15 minute.


Mancarea de morcovi cu perisoare se serveste calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori