Puiul se curata, se spala iar apoi se unge bine cu unt si se asaza intr-un vas cu o jumatate de pahar cu apa. Se pune vasul in cuptorul incalzit, la
Puiul se curata, se spala iar apoi se unge bine cu unt si se asaza intr-un vas cu o jumatate de pahar cu apa. Se pune vasul in cuptorul incalzit, la foc mic si se acopera cu un capac. Dupa aproximativ 20 minute se sareaza, se pune in tava usturoiul taiat feliute si se uda puiul cu sos pana incepe a se rumen. Se lasa apoi descoperit ca sa se rumeneasca uniform.
Se serveste cald, cu sote de legume sau cartofi pai.
Alte retete:
Tocanita de pui
Sarmale de post
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii