Castravetii spalati se taie in felii rotunde mai groase. Se asaza intr-un vas uns cu ulei, un strat de felii de castravete, peste ei se pune ceapa to
Castravetii spalati se taie in felii rotunde mai groase. Se asaza intr-un vas uns cu ulei, un strat de felii de castravete, peste ei se pune ceapa tocata, iar deasupra se asaza bucati de carne de rata. Bulionul de rosii se toarna si se asaza felii de ardei gras si piper. Se pune un nou strat de castraveti, un strat de ceapa tocata si se toarna apa cat sa le acopere. Se lasa sa fiarba la cuptor pana carnea este fragezita iar sosul a scazut.
Se serveste cu mamaliguta calda.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Ardei umpluti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii