Mancarea din carne de porc si ardei gras este un preparat culinar de exceptie. Pe langa carne, mai contine rosii, ceapa, ardei grasi si sos de soia.
Carnea, ceapa, ardeii se taie fasii, iar ceapa verde se taie rondele. Coaja de la o lamaie se rade si se stoarce sucul. Amidonul se dizolva in suc de lamaie, apoi se adauga sos de soia si supa. Se pune carnea la prajit, se adauga ceapa, ardeiul gras si ceapa verde. Se toarna apoi supa si se lasa totul sa dea in clocot. Se sareaza, pipereaza si se adauga zaharul.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Muschi de porc la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii