Mancarea din carne de porc si ardei gras este un preparat culinar de exceptie. Pe langa carne, mai contine rosii, ceapa, ardei grasi si sos de soia.
Carnea, ceapa, ardeii se taie fasii, iar ceapa verde se taie rondele. Coaja de la o lamaie se rade si se stoarce sucul. Amidonul se dizolva in suc de lamaie, apoi se adauga sos de soia si supa. Se pune carnea la prajit, se adauga ceapa, ardeiul gras si ceapa verde. Se toarna apoi supa si se lasa totul sa dea in clocot. Se sareaza, pipereaza si se adauga zaharul.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Muschi de porc la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii