Mancarea italiana de pui este chiar simplu de pregatit, are condimente cu aroma de vara, si este absolut delicioasa.
Intr-o tava asezam rosiile cherry; printre ele punem si cateii de usturoi intregi in coaja, baconul taiat fideluta, presaram frunzulitele de oregano si stropim cu ulei de masline.
Dam tava la cuptor 25 minute la 200 grade C.
Intre rosii facem loc la bucatile de pui, presaram si maslinele intregi.Adaugam vinul. Condimentam cu sare si piper, mai stropim cu putin ulei de masline.
Dam din nou la cuptor pentru 30-45 de minute sau pana cand puiul este frumos rumenit.
Mai multe retete, pe: http://pasiunilealynei.wordpress.com/
Pe farfurie asezam o bucata carne de pui, bacon, rosii, usturoi, masline si presaram cascaval ras precum si busuioc proaspat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii