Mancarea italiana de pui este chiar simplu de pregatit, are condimente cu aroma de vara, si este absolut delicioasa.
Intr-o tava asezam rosiile cherry; printre ele punem si cateii de usturoi intregi in coaja, baconul taiat fideluta, presaram frunzulitele de oregano si stropim cu ulei de masline.
Dam tava la cuptor 25 minute la 200 grade C.
Intre rosii facem loc la bucatile de pui, presaram si maslinele intregi.Adaugam vinul. Condimentam cu sare si piper, mai stropim cu putin ulei de masline.
Dam din nou la cuptor pentru 30-45 de minute sau pana cand puiul este frumos rumenit.
Mai multe retete, pe: http://pasiunilealynei.wordpress.com/
Pe farfurie asezam o bucata carne de pui, bacon, rosii, usturoi, masline si presaram cascaval ras precum si busuioc proaspat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii