Mancare poloneza

Pune untura la incins si caleste carnaciorii taiati bucati, costita feliata si carnea, facuta bucati mici. cand toate au prins o crusta rumena, calest

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg varza
  • 250 gr costita
  • 6 cepe rosii
  • 1 kg piept de porc
  • 200 gr carnati
  • 2 linguri bulion
  • 250 ml vin rosu
  • 1 lingura boia
  • 1 lingura prune uscate
  • 1 lingura untura
  • dafin
  • piper boabe
  • sare

Mod de preparare

Pune untura la incins si caleste carnaciorii taiati bucati, costita feliata si carnea, facuta bucati mici. cand toate au prins o crusta rumena, caleste ceapa intreaga, adauga un litru de apa si fierbe inabusit. cuarat varza si opareste-o vreo zece minute. Strecoara si pune peste carne. Cand toate sunt fierte, pune bulionul, boiaua, dafinul, prunele, boabele de piper si vinul si lasa-le sa mai dea in clocot de cateva ori.
Alte retete culinare:

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Tocanita din carne de vita cu cartofi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori