Antricotul de vita cu sos de piper verde cu cartof Hassel este o reteta eleganta, perfecta pentru o cina deosebita sau o masa la care aveti invitati si doriti sa-i impresionati.
O reteta desi complexa la prima vedere pe atat de simpla. Avem nevoie de o bucata antricot vita pe care o grilam. Cartoful Hassel este un cartof intreg care este crestat pe latimea lui la distante de 1-2 mm in adancime 80% pe care il bagam la cuptor cu bucati de bacon si usturoi pisat marunt pana se desface ca un evantai. Cand antricotul este aproape pregatim sosul de piper verde in care adaugam antricotul (Mie imi place mediu facut-mai fraged). Montam in felul urmator: Cartoful cand este gata punem cascavalul pt 1 min sa se topeasca peste el , antricotul , sosul de piper verde peste antricot si brocoli Va doresc POFTA BUNAIn famile, imediat numai langa un vin bun
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii