Maruntaiele spalate si curatate se pun la fiert in 1,5 l apa, la foc mic. Se adauga morcovii, napii, telina (daca aveti ciuperci), cepele intregi, fru
Maruntaiele spalate si curatate se pun la fiert in 1,5 l apa, la foc mic. Se adauga morcovii, napii, telina (daca aveti ciuperci), cepele intregi, frunzele de telina si patrunjel, sare si piper boabe. Dupa ce toate ingredientele s-au fiert, se ia de pe foc, se indeparteaza grasimea formata pe suprafata apei si se scot legumele.
Maruntaiele, morcovii, napii si telina se tai cubulete. Se spala orezul sub jetul de apa, si se strecoara bine apa. O parte din grasimea indepartata de pe suprafata supei se pune la incins, peste care se adauga orezul si amestecand continuu, se caleste pana cand devine sticlata. Se toarna peste el supa de carne fierbinte. Cand supa incepe sa fiarba, se pune pe foc mic, si acoperit, se lasa sa fiarba. Cand orezul e pe jumatate fiert, se adauga incet legumele si maruntaiele, si se fierb impreuna pana cand orezul se inmoaie.
Alta mancare recomandata
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseO salată gustoasă și răcoroasă, ușor de făcut și decorată cu ouă de prepeliță, drăguțe și sănătoase. Mi se...
Reteta de salata a la russe cu oua de prepelitaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii