Maruntaiele spalate si curatate se pun la fiert in 1,5 l apa, la foc mic. Se adauga morcovii, napii, telina (daca aveti ciuperci), cepele intregi, fru
Maruntaiele spalate si curatate se pun la fiert in 1,5 l apa, la foc mic. Se adauga morcovii, napii, telina (daca aveti ciuperci), cepele intregi, frunzele de telina si patrunjel, sare si piper boabe. Dupa ce toate ingredientele s-au fiert, se ia de pe foc, se indeparteaza grasimea formata pe suprafata apei si se scot legumele.
Maruntaiele, morcovii, napii si telina se tai cubulete. Se spala orezul sub jetul de apa, si se strecoara bine apa. O parte din grasimea indepartata de pe suprafata supei se pune la incins, peste care se adauga orezul si amestecand continuu, se caleste pana cand devine sticlata. Se toarna peste el supa de carne fierbinte. Cand supa incepe sa fiarba, se pune pe foc mic, si acoperit, se lasa sa fiarba. Cand orezul e pe jumatate fiert, se adauga incet legumele si maruntaiele, si se fierb impreuna pana cand orezul se inmoaie.
Alta mancare recomandata
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii