Maruntaiele spalate si curatate se pun la fiert in 1,5 l apa, la foc mic. Se adauga morcovii, napii, telina (daca aveti ciuperci), cepele intregi, fru
Maruntaiele spalate si curatate se pun la fiert in 1,5 l apa, la foc mic. Se adauga morcovii, napii, telina (daca aveti ciuperci), cepele intregi, frunzele de telina si patrunjel, sare si piper boabe. Dupa ce toate ingredientele s-au fiert, se ia de pe foc, se indeparteaza grasimea formata pe suprafata apei si se scot legumele.
Maruntaiele, morcovii, napii si telina se tai cubulete. Se spala orezul sub jetul de apa, si se strecoara bine apa. O parte din grasimea indepartata de pe suprafata supei se pune la incins, peste care se adauga orezul si amestecand continuu, se caleste pana cand devine sticlata. Se toarna peste el supa de carne fierbinte. Cand supa incepe sa fiarba, se pune pe foc mic, si acoperit, se lasa sa fiarba. Cand orezul e pe jumatate fiert, se adauga incet legumele si maruntaiele, si se fierb impreuna pana cand orezul se inmoaie.
Alta mancare recomandata
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii