Mazarea se scoate din pastai si se spala. Frunzele de patrunjel se spala si se toaca marunt. Se pune mazarea in apa clocotita, usor aga, o fierbem, o
Mazarea se scoate din pastai si se spala. Frunzele de patrunjel se spala si se toaca marunt.
Se pune mazarea in apa clocotita, usor aga, o fierbem, o strecuram, si pastram zeama.
Infierbantam uleiul, prajim faina in nuanta deschisa la culoare, tragem de pe foc, adaugam frunzele de patrunjel, si adaugam aprox. 3 dl zeama . Amestecam, sa fie fara cocoloase, si turnam peste mazare.
Adaugam atata zeama sa nu devina prea moale. Indesim prin fierbere inceata. Se serveste cu oua-ochiuri sau cu cremvursti, dupa gust.
Alte retete
mazare cu smantana
Supa de mazare
Mazare cu aripioare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii