Medalioane de purcel

Medalioanele de purcel se prepara foarte usor. Pentru aceasta reteta cu carne aveti nevoie de salata, chifla, cascaval, verdeata, oua, vin, unt, pesmet, medalioane purcel si ulei.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 frunze de salata
  • sare
  • piper
  • 1 chifla
  • 50 gr cascaval
  • 2 legaturi patrunjel
  • 2 galbenusuri
  • 50 ml vin alb
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri pesmet
  • 8 medalioane purcel
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Medalioanele de purcel se prepara foarte usor. Pentru aceasta reteta cu carne de porc se oparesc frunzele de salata in apa cu sare. Se scot, se trec prin jet de apa rece si se storc. se faramiteaza chifla cu mixerul, apoi se amesteca impreuna cu cascavalul, sarea, piperul. se face cate un ghemulet din cate 3 frunze de salata, se asaza intr-o forma unsa de sufleu si se repartizeaza deasupra amestecul de cascaval. se toaca patrunjelul marunt si se bat in bain marie galbenusurile cu vin. Se ia vasul de pe foc si se inglobeaza untul rece. Se adauga patrunjelul, sare si pesmet, apoi se amesteca bine. Se sterge carnea, se sareaza si se pipereaza. se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc medalioanele 2 minute, pe fiecare parte. Se asaza intr-o a doua forma de sufleu unsa si se repartizeaza deasupra compozitia de patrunjel. Se frig pe gril bilele de salata si medalioanele 10 minute, pana se rumenesc.


Medalioanele de purcel se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci