Medalioane de purcel

Medalioanele de purcel se prepara foarte usor. Pentru aceasta reteta cu carne aveti nevoie de salata, chifla, cascaval, verdeata, oua, vin, unt, pesmet, medalioane purcel si ulei.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 frunze de salata
  • sare
  • piper
  • 1 chifla
  • 50 gr cascaval
  • 2 legaturi patrunjel
  • 2 galbenusuri
  • 50 ml vin alb
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri pesmet
  • 8 medalioane purcel
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Medalioanele de purcel se prepara foarte usor. Pentru aceasta reteta cu carne de porc se oparesc frunzele de salata in apa cu sare. Se scot, se trec prin jet de apa rece si se storc. se faramiteaza chifla cu mixerul, apoi se amesteca impreuna cu cascavalul, sarea, piperul. se face cate un ghemulet din cate 3 frunze de salata, se asaza intr-o forma unsa de sufleu si se repartizeaza deasupra amestecul de cascaval. se toaca patrunjelul marunt si se bat in bain marie galbenusurile cu vin. Se ia vasul de pe foc si se inglobeaza untul rece. Se adauga patrunjelul, sare si pesmet, apoi se amesteca bine. Se sterge carnea, se sareaza si se pipereaza. se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc medalioanele 2 minute, pe fiecare parte. Se asaza intr-o a doua forma de sufleu unsa si se repartizeaza deasupra compozitia de patrunjel. Se frig pe gril bilele de salata si medalioanele 10 minute, pana se rumenesc.


Medalioanele de purcel se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori