Medalion de vitel

Pentru medalion de vitel carnea se spala, se portioneaza in 5 felii rotunde, se bat si se sareaza. Painea se curata de coaja si se taie in 5 felii.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vitel - 600 g
  • faina - 50 g
  • ulei - 150 ml
  • paine alba - 150 g
  • cartofi - 1 kg
  • oua - 5 bucati
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 cub MAGGI de vita

Mod de preparare

Pentru medalion de vitel carnea se spala, se portioneaza in 5 felii rotunde, se bat si se sareaza. Painea se curata de coaja si se taie in 5 felii. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina se cerne. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in 75 ml ulei si 75 ml apa, se adauga 250 ml apa fiarta, jumatatea de cub MAGGI, sare si piper dupa gust; se mai fierb inabusit inca 10 minute. Din oua si 50 ml ulei se prepara oua ochiuri. Feliile de paine se prajesc in 25 ml ulei. Pe fiecare felie se aseaza cate o bucata de carne si deasupra un ou ochi.

Medalionul de vitel se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori