Pentru medalion de vitel carnea se spala, se portioneaza in 5 felii rotunde, se bat si se sareaza. Painea se curata de coaja si se taie in 5 felii.
Pentru medalion de vitel carnea se spala, se portioneaza in 5 felii rotunde, se bat si se sareaza. Painea se curata de coaja si se taie in 5 felii. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina se cerne. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in 75 ml ulei si 75 ml apa, se adauga 250 ml apa fiarta, jumatatea de cub MAGGI, sare si piper dupa gust; se mai fierb inabusit inca 10 minute. Din oua si 50 ml ulei se prepara oua ochiuri. Feliile de paine se prajesc in 25 ml ulei. Pe fiecare felie se aseaza cate o bucata de carne si deasupra un ou ochi.
Medalionul de vitel se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii