In carnea tocata de porc sau de pasare se rad doua mere acrisoare, se amesteca cu doua oua, o chifla muiata in lapte si stoarsa, patrunjel verde taiat
In carnea tocata de porc sau de pasare se rad doua mere acrisoare, se amesteca cu doua oua, o chifla muiata in lapte si stoarsa, patrunjel verde taiat marunt.
Se potriveste gustul cu sare, maghiran, cinbrisor. Se amesteca bine, se formeaza sul , se pune intava de teflon unsa si se coace la foc mijlociu pana se rumeneste.
Alte mancaruri recomandate:
Vinete maioneza
Ciorba vacuta
Ciorba cartofi

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii