Carnea de miel se taie in bucatele mici si se prajesc intr-o tigaie de teflon cu putin ulei de masline sau unt. Se adauga morcovii si telina taiate bu
Carnea de miel se taie in bucatele mici si se prajesc intr-o tigaie de teflon cu putin ulei de masline sau unt. Se adauga morcovii si telina taiate bucatele, ceapa solzisori si verdeata intreaga. Se pune si zeama de supa (de vita de preferat), se acopera si se fierbe 1 ora si jumatate.
Separat, se bat 2 oua, putin suc de lamiie si vin alb si se pune peste carne si se mai fierbe putin, 2-3 minute. Atentie, nu uitati sa scoateti ramura de verdeata.
Garnitura: fasolea verde se prajeste in ulei, se adauga sare si piper. Separat, se maruntesc alunele, se pun intr-o tava si se prajesc la cuptor 5 minute.
Carnea se pune pe un platou mare rotund sau oval, la mijloc. Fasolea se pune pe linga miel, de jur-imprejur si deasupra se presara alunele prajite.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii