Carnea de miel se taie in bucatele mici si se prajesc intr-o tigaie de teflon cu putin ulei de masline sau unt. Se adauga morcovii si telina taiate bu
Carnea de miel se taie in bucatele mici si se prajesc intr-o tigaie de teflon cu putin ulei de masline sau unt. Se adauga morcovii si telina taiate bucatele, ceapa solzisori si verdeata intreaga. Se pune si zeama de supa (de vita de preferat), se acopera si se fierbe 1 ora si jumatate.
Separat, se bat 2 oua, putin suc de lamiie si vin alb si se pune peste carne si se mai fierbe putin, 2-3 minute. Atentie, nu uitati sa scoateti ramura de verdeata.
Garnitura: fasolea verde se prajeste in ulei, se adauga sare si piper. Separat, se maruntesc alunele, se pun intr-o tava si se prajesc la cuptor 5 minute.
Carnea se pune pe un platou mare rotund sau oval, la mijloc. Fasolea se pune pe linga miel, de jur-imprejur si deasupra se presara alunele prajite.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeO mancarica delicioasa ce-mi place tare mult.
Mancare de mazare cu carne de porcAm tot vazut pe la bucatarasi ca fac chiftele de legume, n-am rezistat, am facut si eu, numai ca o reteta de post. Prietena...
Aperitiv chiftele de legume
Comentarii