Carnea de miel se taie in bucatele mici si se prajesc intr-o tigaie de teflon cu putin ulei de masline sau unt. Se adauga morcovii si telina taiate bu
Carnea de miel se taie in bucatele mici si se prajesc intr-o tigaie de teflon cu putin ulei de masline sau unt. Se adauga morcovii si telina taiate bucatele, ceapa solzisori si verdeata intreaga. Se pune si zeama de supa (de vita de preferat), se acopera si se fierbe 1 ora si jumatate.
Separat, se bat 2 oua, putin suc de lamiie si vin alb si se pune peste carne si se mai fierbe putin, 2-3 minute. Atentie, nu uitati sa scoateti ramura de verdeata.
Garnitura: fasolea verde se prajeste in ulei, se adauga sare si piper. Separat, se maruntesc alunele, se pun intr-o tava si se prajesc la cuptor 5 minute.
Carnea se pune pe un platou mare rotund sau oval, la mijloc. Fasolea se pune pe linga miel, de jur-imprejur si deasupra se presara alunele prajite.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii