Pentru aceasta reteta persana aveti nevoie de carne de miel, mazare, orez, ceapa, usturoi, condimente, supa, stafide si ulei.
Se pun la calit ceapa, usturoiul, tocate marunt. Se adauga carna, condimentele si se lasa la prajit 5 minute. Se toarna supa, se acopera cu un capac si se lasa la inabusit 50 de minute, dupa care se adauga orezul, mazarea si stafidele. Se mai toarna 250-300 ml apa si se lasa la fiert 20 de minute.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii