Pentru miel cu sos de smantana ceapa, morcovii, telina, patrunjelul radacina, se curata, se spala si se cresteaza in patru. Oul se trece sub jet de apa rece.
Pentru miel cu sos de smantana ceapa, morcovii, telina, patrunjelul radacina, se curata, se spala si se cresteaza in patru. Oul se trece sub jet de apa rece; se separa albusul de galbenus. Lamaia se spala cu apa rece si se extrage sucul. Carnea de miel se spala, se portioneaza si se sareaza. Mazarea verde conserva se scurge de lichid, se trece sub jet de apa rece. Bucatile de miel se introduc in apa rece cu sare si telina; cand incepe sa fiarba, se spumeaza. Se adauga morcovi, patrunjel radacina, ceapa si se fierb 15 minute. Supa obtinuta se strecoara. in 50 ml ulei se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, sare, 700-800 ml de supa si cubul MAGGI. Se fierbe 15 minute. Sosul obtinut se strecoara, se amesteca cu smantana, galbenus de ou si se fierb 8-10 minute. Se adauga bucatile de carne si mazarea. Sucul de lamaie se adauga inainte de final.
Mielul cu sos de smantana se serveste cu unt topit deasupra.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptorAm vazut reteta asta pe mai multe site-uri... iar eu am facut o selectie de condimente care noua ne plac si am urmat tehnica...
Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimenteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii