Se spala carnea, se taie bucati si se prajeste in untura pina cind se rumeneste. Se adauga faina, se amesteca bine, se lasa sa se prajeasca (foarte pu
Se spala carnea, se taie bucati si se prajeste in untura pina cind se rumeneste. Se adauga faina, se amesteca bine, se lasa sa se prajeasca (foarte putin) apoi se toarna smintina, se sareaza si se lasa sa fiarba foarte incet 15-20 minute. Se adauga marar tocat si se da la cuptor sa scada putin. Cratita trebuie sa fie acoperita
Se serveste cu mamaliguta
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii