Se taie carnea in bucati potrivite si se inabusa in ulei pe foc mic, intr-un vas acoperit cu capac. Cind incepe sa se rumeneasca, se toarna atita apa
Se taie carnea in bucati potrivite si se inabusa in ulei pe foc mic, intr-un vas acoperit cu capac. Cind incepe sa se rumeneasca, se toarna atita apa cit sa acopere carnea si se lasa vasul sa fiarba incet. Cind carnea este aproape fiarta, se adauga spanacul, care a fost ales, spalat si oparit, o data cu sosul de rosii. Se potriveste de sare, se pune o lingurita de zeama de lamiie si se da la cuptor sa fiarba 15 minute.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii