Se spala si se curata carnea de pielite, se taie in bucati potrivite si se pune sa se rumeneasca in ulei sau in unt. Separat, se alege spanacul si ste
Se spala si se curata carnea de pielite, se taie in bucati potrivite si se pune sa se rumeneasca in ulei sau in unt. Separat, se alege spanacul si stevia (scotindu-i nervurile din mijloc), se spala foarte bine si se fierb cu apa clocotita pina se inmoaie. Se toaca ceapa, se rumeneste in grasime si se adauga spanacul si stevia scurse de apa. Se adauga aceste verdeturi peste carnea prajita, se pune zeama de carne, sare, piper, se potoleste focul si se lasa vasul acoperit sa fiarba pe flacara potrivita. Cind carnea este aproape gata, se pune mararul tocat si peste 5-7 minute se acreste cu zeama de lamiie sau cu putin otet.
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorUsor, rapid si delicios acest Tiramisu in monoportii, perfect pentru orice zi a saptamanii. Pofta buna!!
Tiramisu la paharNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caisePrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaCuloare si savoare, atat de simplu!
Savarine cu aluat dospit si fructe exoticeTot vazand pufoseniile voastre, uite ca m-ati starnit si pe mine, asa ca am pus mana sa-mi fac. Nu stiu de ce am asteptat...
Cornuri cu ciocolataDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii