Se spala si se curata carnea de pielite, se taie in bucati potrivite si se pune sa se rumeneasca in ulei sau in unt. Separat, se alege spanacul si ste
Se spala si se curata carnea de pielite, se taie in bucati potrivite si se pune sa se rumeneasca in ulei sau in unt. Separat, se alege spanacul si stevia (scotindu-i nervurile din mijloc), se spala foarte bine si se fierb cu apa clocotita pina se inmoaie. Se toaca ceapa, se rumeneste in grasime si se adauga spanacul si stevia scurse de apa. Se adauga aceste verdeturi peste carnea prajita, se pune zeama de carne, sare, piper, se potoleste focul si se lasa vasul acoperit sa fiarba pe flacara potrivita. Cind carnea este aproape gata, se pune mararul tocat si peste 5-7 minute se acreste cu zeama de lamiie sau cu putin otet.
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiSalam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...
Salam de biscuiţi reţetăAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii